Annette Spijker - Fotografie
 
 
Riley
 
Even voorstellen......ik ben Riley (of eigenlijk Max van de Eldanimo).

Ik ben geboren op 1 januari 2011 in Stroe. Mijn moeder is Sienna van de Eldanimo en mijn vader is Florian van `t Pachthof. Nu woon ik nog met mijn 6 broertjes en 4 zusjes bij mijn moeder en allemaal tantes, maar het laatste weekend van februari 2011 verhuis ik naar Almere. Spannend hoor!

Foto's van 5 februari 2011
 
6 weken oud ben ik nu en ontdek steeds meer van de wereld. We mogen nu buiten ons “nest” rondlopen in een grote schuur. Spelen doen we heel graag met z’n allen en daarna lekker slapen tegen elkaar aan. Maar zodra we onze moeder zien, denken we maar aan één ding ……. eten! Ik denk dat zij niet meer zo blij met ons is nu onze tandjes en kiezen zo scherp zijn. Zodra we de tepel gevonden hebben, gaat ze er weer vandoor. Flauw hoor!

Foto's van 12 februari 2011
 
7 weken oud
Dit wordt ons laatste weekje samen met mijn moeder, broertjes en zusjes. Volgende week zaterdag worden wij door onze nieuwe baasjes en vrouwtjes opgehaald. Dat zal wel even wennen worden, maar het komt vast allemaal goed. Deze week kunnen wij nog lekker met elkaar spelen, ons verstoppen, aan schoenveters trekken en op schoenen kluiven. Aan schoenveters trekken en op schoenen kluiven mag straks vast niet meer, dus nemen wij het nu nog maar even van.

Foto's van 19 februari 2011
 
13 maart 2011
Ik woon inmiddels 2 weken in Almere en heb het er best naar mijn zin. Van de week moest ik naar de dierenarts voor mijn 2e prik. Voor het eerst alleen achter in de auto, dat was wat minder en dat heb ik ook laten horen. In de wachtkamer van de dierenarts waren 2 grote honden die tegen mij gingen blaffen, maar dat heb ik niet genomen hoor. Ik heb het even aangehoord en ben toen voor ze gaan staan en heb hard terug geblaft. Wat denken ze wel!

Deze foto’s zijn gemaakt toen ik 9 en 10 weken oud was. Ik ga niet meer zo graag op de foto omdat ik de camera eigenlijk interessanter vind. Nu maakt het vrouwtje ook stiekem foto’s van mij als ik lig te slapen; niet mijn charmantste kant…….
 
3 april 2011
Ik ben inmiddels drie maanden oud en leer steeds meer kennen van de wereld. Dit weekend ben ik voor het eerst in het Otterlose bos geweest en daar ga ik in de toekomst nog veel vaker naar toe. Ik vind het best.
Ook ben ik nog even terug geweest 'op het oude nest', tjonge wat was dat vermoeiend met pups van 7 weken, mijn vriendinnetje Puck (5 maanden oud), mijn moeder en alle tantes. Wel weer erg leuk.
 
1 mei 2011
Vandaag ben ik alweer 4 maanden oud en begin al een echte grote Berner te worden. Hier in Almere heb ik het nog steeds erg naar mijn zin. Bijna iedere dag ga ik voor een wandeling met het vrouwtje naar het bos en in het weekend gaat de baas ook mee. Als ik thuis kom ben ik best wel moe, maar na een uurtje slapen kan ik wel weer spelen of klieren (nog leuker). Inmiddels heb ik al heel wat vrienden en vriendinnen, van klein tot groot. Het formaat maakt mij niet uit, als ze maar willen spelen.
 
18 juni 2011
Inmiddels ben ik ruim 5 maanden en voor het eerst voor een week met vakantie in Otterlo geweest. Echt niet vervelend! Rondom het huis liggen allerlei stokken die ik allemaal wel een keertje gepakt heb en vanuit het huis kan ik door het raam alles in de gaten houden wat er buiten gebeurt. Vlak bij is de heide met zandheuvels waar ik lekker gerend en gespeeld heb. Ze noemen het vakantie, maar het is wel ontzettend vermoeiend hoor.

Ik verlies mijn puppy haar en krijg een echte Berner Sennen vacht. Even krabben en de plukken haar vliegen door de kamer. Dat vindt de vrouw iets minder fijn, maar ja, ik vind het wel prettig dat ik dan weer wat minder jeuk heb.
 
29 september 2011
Voor het eerst van mijn leven ben ik met vakantie in Zwitserland. Ik ben daar nu groot genoeg voor met mijn 8 maanden. Op de heen- en de terugreis overnacht in een hotel en bijna 3 weken in een huisje geweest. Ik heb daar heel veel gespeeld met mijn vriendje Butsch en vriendinnetje Melba, die ook in dat huis wonen, en ik mocht mee uitstapjes maken met de baas en de vrouw. Leuk, leuk, leuk!!!!!

Inmiddels ben ik groter dan een gemiddelde vrouwtjes Berner Sennen en dan moet ik nog een stukje groeien. Alleen het puppyhaar op mijn oren wil maar niet weg. Hopelijk gaat het snel weg, dan ben ik echt een stoere en knappe hond.
 
  Home > Berner Sennen > Riley